Skip links
Inhoud

Alec is één!

21.10.10 Ballon ook een hapjevrijdag 22 oktober 2010

Door Linda van den Broek - Busstra

Pff, ik ben van een feestje nog nooit zo moe geweest. En deze duurde maar van 16-20 uur, zonder een druppel alcohol in het spel... Maar wat was het een gaaf feestje!

Gisteren vierde Alec zijn eerste verjaardag. En daar komen voorbereidingen bij kijken! Taart bakken, eten regelen, slingers ophangen en heel veel ballonnen blazen. Ons ventje is namelijk gek op alles wat rond is. Op zijn verjaardag riep hij dan ook vrolijk de hele dag 'bal bal', zoveel ballonnen hadden we op de grond gelegd. Nadat Taco en ik 's ochtends ons even bewust waren geweest dat ook wij mochten vieren dat we nu een jaar papa en mama zijn van dit vrolijke ventje, zijn we al zingend zijn kamer opgegaan. Beetje verbaasd, maar met kuiltjes in de wangen heeft hij ons aangehoord. Aangekleed, zijn mooie, door mij gemaakte, overhemd aangetrokken natuurlijk, en toen naar beneden. Zodra zijn hoofdje onder het plafond kwam begon hij te wijzen. Slingers!! Heel veel, dus ook heel veel wijzen. Zo mooi dat hij nog niet naar de grond had gekeken, we moesten hem er letterlijk op wijzen (;)) dat daar nog meer te zien was. En dat was het! Snel kroop hij door alle ballonnen heen, hij gooide ze weg, pakte ze vast (hij kan duidelijk WEL tegen dat irritante geluid!) en sloeg er tegen aan. Zo'n beetje de hele dag door :D

Nadat de eerste indrukken wat binnen waren gekomen hebben we hem zijn kadootje gegeven. In eerste instantie weinig interesse in het grote 'ding', maar toen papa hem wat papier in handen gaf begon het scheuren. We hebben hem een mooie stoel gegeven, omdat hij er zo graag bij is als wij in het weekend een kopje koffie drinken op de bank. Nu kan hij er lekker bijzitten. Meteen demonstreerde hij dat hij dat erg leuk vond, en ook de rest van de dag heeft hij er nog wel vaak op geklommen of gezeten. Goed kado dus, gelukkig!

Om niet te veel prikkels te geven hebben we de visite pas vanaf 16 uur uitgenodigd, kon hij zelf eerst even wennen aan al het nieuws. Toen opa en oma Busstra, oom Reinder met Kelly, oom Marten en tante Anneke er waren hebben we Alec maar eens uit bed geplukt (hij zou zelf door zijn verjaardag slapen denken we :) ). Overdonderd door al het zingen kwam hij beneden. Eerst even rond laten kruipen om alle mensen een hand te kunnen geven, en toen aan tafel voor natuurlijk: de taart! Terwijl Taco en ik de kaars uitbliezen begon meneer al aan de buitenkant van de taart. Het was duidelijk dat we hem het afgelopen jaar goed hebben opgevoed. Jammer, want er was geen sprake van slaan in de taart, grote happen en dus geen confronterende foto's voor later. Op uitlokking van ons nog even zijn voorhoofd in de taart gehad, maar hij ging niet verder dan een lichte botsing ('boing'). Ach, het is zo'n nette schat!

Daarna, toen opa en oma van den Broek ook binnen waren, begonnen aan alle kadootjes. Ze lagen op één grote hoop op de bank, en hij wist precies waar hij moest staan om zicht te houden op het uitpakken. In plaats van zelf scheuren was hij erg gelukkig met opa van den Broek die die taak dankbaar overnam. Kon hij mooi alles in de gaten houden van wat er lag. Kado één was nog niet uitgepakt, of hij gaf de volgende al aan. Hmm, misschien toch niet zo netjes opgevoed? :) Van oom Reinder en Kelly kreeg hij schoenen (net als het kraamkado een jaar geleden, een thema?), van oom Marten zijn eerste duplo, tante Anneke gaf een boekje en komt later nog met een poncho voor op de fiets, opa en oma Busstra pakten uit met kleren, een fototoestel ('klik klak', zoals ik dat zelf vroeger noemde) een autobaan (zo'n knikkerbaan maar dan met auto's) en een heus eerste aquarium waarbij hij zelf de vissen mag uitzoeken met opa (omdat hij die van opa thuis zo mooi vindt), en van opa en oma van den Broek kreeg hij mooie sloffen en een prachtige loopwagen met houten blokken. Verwend dus!!

Tijdens de nasi wreef Alec de kroepoek al bijna uit over zijn gezicht, tijdens een boekje op schoot liet hij zich heerlijk achterover liggen en al rondlopend tijdens de koffie kreeg hij steeds minder interesse in alle speeltjes en ballonnen. Moe! Moe van een mooie feestdag!

Alle lieve familie, heel erg bedankt voor al het moois en voor alle aandacht op deze speciale dag!

« Terug

Reacties op 'Alec is één!'

Annemarie Stoffer-Brink
Geplaatst op: 12-11-2010 12:58 Quote
Hallo Linda,
Gefeliciteerd met je zoon Alec! Toevallig kwam ik op deze blog terecht, leuk om te lezen hoe het met je gaat. De babyverhalen zijn herkenbaar... we hebben een dochter van nu ruim drie maanden, Fenna.
Ik blijf je volgen!
Groetjes, Annemarie
cialis
Geplaatst op: 27-03-2015 21:21 Quote
uk
Geplaatst op: 31-03-2015 12:03 Quote
cialis_price
Geplaatst op: 12-12-2016 19:25 Quote
does
Geplaatst op: 25-02-2017 12:11 Quote
Matthew
Geplaatst op: 17-02-2021 01:06 Quote
Hi! Quicdk question that's entirely off topic.
Do youu know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone4.
I'm tryimg to find a template or plugin that miight be able
to resollve this problem. If you have any recommendations, please share.

Thanks!
https://rogerian-argu886...ssistance-services.html
essay wrriting website
essay writing website
Chester
Geplaatst op: 01-04-2021 23:14 Quote
Hookup Women Uses Free Issues? An Excellent Side to side Reward!


Free of charge hookup women Hookup apps and sites online is
the perfect solution if you're sick and tired of gonna bars and groups merely to be prevented, as well as more
serious, laughed at. I know what it's like because I've been there.
I used to be individual and needy during the day -- I necessary a fresh companion --
however i continued attempting because I had not one other option. If you're just one person who wishes
to hookup with sexy ladies without gonna those
places where the women are on your own, then this report
might just make positive changes to life. It would describe
why dating online is the greatest substitute if you're a male that is too shy to technique a wonderful lady inside a
club or group.
Fanny
Geplaatst op: 08-07-2021 03:39 Quote
Hookup Ladies Utilizes Cost-free Affairs?
An Excellent Horizontal Advantage!

Cost-free hookup girls sex on the internet is the solution if you're sick and tired of planning to
night clubs and organizations merely to be ignored, and even more
serious, laughed at. I know what it's like because I've been there.
I found myself individual and eager in the
time -- I essential a whole new spouse -- nevertheless i kept on trying because I had not any
other decision. If you're just one person who wishes to hookup with alluring girls without planning to those places the
location where the females are alone, this report may just alter
your daily life. It would make clear why dating on the internet is the best choice if you're a masculine who seems to be shy to technique an attractive woman in the pub or club.
Vernell
Geplaatst op: 21-10-2021 00:40 Quote
WOW just what I was searching for. Came here by searching for xt_blog
https://postheaven.net/s...en-a-woman-takes-viagra
non prescrition levitra
azKig
Geplaatst op: 28-09-2023 00:57 Quote
<a href=https://yourdesires.ru/beauty-and-health/diets/17-grechnevaya-dieta.html>Гречневая диета</a> или <a href=https://yourdesires.ru/fashion-and-style/quality-of-life/512-oformlenie-zala-na-svadbu.html>Оформление зала на свадьбу</a>

<a href=http://yourdesires.ru/it/1248-kak-vvesti-znak-evro-s-klaviatury.html>евро на раскладке клавиатуры</a>

https://yourdesires.ru/f...o-obzor-ploschadki.html
Nieuw bericht


Twitter