Skip links
Inhoud

Kapper

CIMG1430

05.02.10 Bij de kapper!

vrijdag 05 februari 2010

Door Linda van den Broek - Busstra

Dat Alec met een bos haar ter wereld kwam is niemand ontgaan. Maar velen probeerden ons nog te overtuigen dat dit haar ook weer zou gaan verdwijnen. Wij wisten wel beter: bij die van ons niet! Het valt op dat het vooral 'ouderen' zijn die hier stellig van overtuigd blijven. Misschien is dit vanuit een bepaalde jaloezie? Waren de eigen kinderen kaal ter wereld gekomen? Of is manlief al een paar jaar druk in de weer met 'speciale shampoo'?! Hoe dan ook: Alec mocht zijn haren de afgelopen 3 maanden houden, en laten groeien!
Ondertussen kon de geweldige kuif van hem na het badje tot aan zijn ogen komen, en was het lastig te bepalen of de haren uit zijn oren groeiden, of erover heen. Een ritje kapper dus! Meneer vond het prachtig. Allemaal dames die lekker over zijn koppie aan het wrijven waren. Dicht tegen mama aan iedereen door de spiegel in de gaten kunnen houden. En naar huis met een heerlijk kort koppie en blauwe (!) gel. Dat laatste was overigens niet de keus van mama, maar daadwerkelijk opgedrongen door de kapdames. "Dat is zo schattig!!!"
Thuis lekker een badje om al die kriebels weg te boenen, en meteen ervaren hoe het water nu nog lekkerder voelt op zijn hoofdje. Papa en mama zijn er wel uit: lange haren staan hem 'olijker', maar voor nu vinden we hem wel weer een beetje stoerder!

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht


Twitter