Skip links
Inhoud

Dagje bankhangen

CIMG1425_1

02.02.10 Dagje bankhangen

dinsdag 02 februari 2010

Door Linda van den Broek - Busstra

Vandaag doen we een dagje bankhangen. Een echte! Met joggingbroek en pantoffels (teigetje!) enzo... Die hebben we verdiend. Alec vanwege alle slechte dagen slapen door tandjes en een verbouwing bij de buren. En ik vanwege, tsja, vanwege het moederschap. Even moet ik bijtanken, de bodem van mijn put is behaald. Het starten met werken vorige week, de tandjes, het niet-meer-doorslapen, de borstvoeding, het weer, het huishouden, de studie... Het is me even allemaal te veel. En dan verdien je zo'n dagje!
Vanochtend met zijn tweetjes lekker op bed gekletst. Ik onder de deken, Alec babbelend op mijn knieen. Daarna samen een broodje gegeten en zo op de bank en een filmpje in de speler. Heerlijk! Vanmiddag samen nog even badderen, slapen (?) en dan knuffelend wachten op papa die weer thuiskomt van zijn werk. Heerlijk toch?
Morgen heb ik dan mijn functioneringsgesprek. Ik hoop dat vandaag ervoor zorgt dat ik met goede moed de komende 5 jaar kan bespreken. Ach, en anders bespreken we alleen de komende week. Ook daarin kan al heel veel gebeuren weet ik nu.

« Terug

Reacties op 'Dagje bankhangen'

Anneke
Geplaatst op: 02-02-2010 17:05 Quote
Hey!

Wat hadden jullie deze hangdag dubbel en dwars verdiend! Lekker een beetje bijgekomen van de rare weken? I hope so!Veel succes morgen!

Liefs
Anneke
Nieuw bericht


Twitter